Clàudia Galicia: «Estic molt contenta de millorar els meus resultats cada any»

L'atleta de Torelló suma diverses medalles als campionats de Catalunya, Espanya i al Mundial

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:08h

Clàudia Galicia amb alguns dels trofeus i medalles de la temporada. Foto: Lymbus


Clàudia Galicia ha finalitzat una temporada d'esquí de muntanya espectacular. La va començar el passat 8 de desembre amb les proves catalana i espanyola, unes curses que la van ajudar a preparar el que més tard serien els grans reptes de la temporada; la Copa del Món i el Mundial. Així, abans d'arribar a aquestes dues fites, l'atleta ja es va proclamar campiona de Catalunya de Vertical i Individual, i campiona d'Espanya d'Individual. 

El plat fort d'aquesta temporada, però, va arribar amb les competicions d'àmbit internacional. A Font Blanca, Andorra, va inaugurar aquestes curses amb dos quarts llocs en individual i vertical, i sense descans, el cap de setmana següent es va desplaçar a Cambre d'Aze, on va aconseguir el cinquè lloc en individual i pujar el podi en segon lloc a la prova d'sprint. Aquesta bona ratxa va continuar a Turquia, amb una meritòria tercera posició en individual i una segona posició en sprint. 

El Mundial va començar el 24 de febrer a Transcavallo, a Itàlia, on l'atleta de Torelló va aconseguir proclamar-se campiona del Món en sprint, amb una sisena plaça a la prova vertical i dues medalles de plata en relleus i combinats. 

Ja de retorn a la Copa del Món, a Mondolé, el seu objectiu va ser assegurar-se el podi a la general i sprint, aconseguint una tercera posició i una segona, respectivament. 

A més, aquest any Galicia també ha participat a l'Adamello Ski Raid, una de les clàssiques d'equí de muntanya per equips, amb qui conjuntament amb Laetitia Roux van aconseguir el segon lloc al podi. 

"Estic molt contenta de millorar els meus resultats cada any en equí de muntanya", ha declarat. A més, s'ha mostrat satisfeta de poder estar al podi general de la Copa del Món. Ara, Galicia tanca la temporada, per començar a preparar-se per a la BTT. 
Arxivat a