El comerç de Torelló es torna a moure «amb el número 9» aquest dissabte

Incrementa el nombre de comerços participants, que oferiran productes relacionats amb el número 9

Redacció
07 d'abril del 2017

Durant la presentació de la nova campanya Foto: Aj. de Torelló


Per segon any consecutiu, el comerç de Torelló farà protagonista el número 9 d'una activitat de dinamització comercial. El comerç de Torelló es mou amb el número 9 és el nom de la campanya, que tindrà lloc aquest dissabte, amb dos epicentres situats a la plaça de la Sardana i a la plaça Nova. La nota més destacada és l’increment de comerços participants, que passen de 27 l’any passat a 55 aquest any.

La campanya es prolongarà al llarg de tot el dia. Els comerços oferiran productes a 0,99 euros, a 9 euros o a 9,99 euros; descomptes del 9 per cent; obsequis a partir de 9 euros de compra; o 9 dies de matrícula gratuïta en una acadèmia. Tots els preus giraran al voltant del número 9. L’activitat és organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Comerciants de Torelló, tot i que, tal com diu la presidenta de l’entitat, Dolors Darnés, “la voluntat és que tots els comerciants de Torelló s’hi sentin integrats”.

A diferència de l’edició passada, aquest any només es restringirà el trànsit a la plaça Nova. El regidor de Comerç, Jordi Rosell, celebra l’increment de comerços participants, “prova que aquesta campanya funciona, en bona part gràcies a la feina de l’ACT”. Al costat de l’activitat comercial, hi haurà també activitats lúdiques. Al llarg del matí, a la plaça de la Sardana hi haurà tallers infantils. A la plaça Nova, es faran tallers infantils al matí, mentre que a la tarda hi haurà un inflable i l’actuació de Batukal'Olla, batucada de Santa Maria d'Oló. També hi haurà ambientació musical a càrrec de la Xaranga del Collsacabra.
Arxivat a