El Pescabirres de Torelló es trasllada als jardins Vicenç Pujol amb la intenció de créixer

La quarta edició Fira de Cervesa Artesana de Torelló se celebra aquest divendres 31 de març i dissabte 1 d'abril

Redacció
29 de març del 2017
Imatge d'arxiu de Pescabirres
Imatge d'arxiu de Pescabirres | A. Costa
Torelló acull, un any més, l'edició de Pescabirres-Fira de Cervesa Artesana, aquest divendres i dissabte. La gran novetat d'enguany és el canvi d'emplaçament de l'esdeveniment, que s'ubicarà als jardins Vicenç Pujol, per tal de disposar d'espai suficient per créixer, tal com van explicar els seus organitzadors.

Tal com explica l'Ajuntament de Torelló en una nota, el Pescabirres començarà el vespre de divendres amb el Progressiva Dinner, una ruta gastronòmica per diferents locals de Torelló provant en cada un d'ells una tapa en maridatge amb una tria de cerveses artesanes. Al llarg de tot el dissabte, les activitats es centraran als jardins Vicenç Pujol, on la Fira oferirà una extensa oferta per als amants de la cervesa i per al públic en general. En concret, hi seran presents 10 cerveseres artesanes (9 de catalanes i una de La Rioja), amb 30 tiradors d'una quarantena de tipus de cerveses diferents. Paral·lelament, la fira es complementarà amb una variada programació d'activitats, amb animació infantil, música i espectacles.

Des de l'organització, Roger Morfulleda, de Gatgraz, i Josep Maria Molina, de Gàrgola, confien que el Pescabirres continuï en la seva línia ascendent, tant pel que fa a l'aspecte de qualitat com al de quantitat. Per això, un dels motius del trasllat als jardins Vicenç Pujol és la possibilitat de créixer que ofereix l'espai.

El regidor de Comerç, Jordi Rosell, va reiterar l'aposta de l'Ajuntament pel Pescabirres, una fira que "es va consolidant i que atreu cada any més visitants". Pescabirres-Fira de la Cervesa Artesana de Torelló és organitzada per Cerveses GatGraz i Cervesa Gàrgola, conjuntament amb l'Ajuntament de Torelló, i aquest any es compta amb la col·laboració de l'Agrupació de Comerciants i el Natació Club.
 

Programa d'actes del Pescabirres 2017

Galeria de fotos de la primera edició del Pescabirres (Adrià Costa)

 

Organitzadors del Pescabirres. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a