Can Puget acull una exposició amb motiu del 50è pelegrinatge a Lourdes

La mostra està formada pels 50 cartells de cada viatge, fotografies del grup i altres elements

49è pelegrinatge a Lourdes
49è pelegrinatge a Lourdes | David Araguete/Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic
Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat el 16 de juny a les 10:56h
Can Puget acull des del divendres passat l'exposició amb motiu del 50è pelegrinatge a Lourdes (França). La mostra està formada pels 50 cartells que feien i fan la crida i l'anunci de les inscripcions per cada pelegrinatge. També hi haurà fotografies on apareixen els malalts, els voluntaris i els pelegrins que hi han assistit any rere any, i diverses fotografies de diferents actes programats.

Acompanyen aquesta exposició els vestits dels voluntaris, els d'abans i els de l'actualitat, i altres elements com una cadira de rodes, una llitera per transportar els malalts en el tren, també hi ha un carro denominat "el carro xino" que té la funció de transportar els malalts amb problemes de mobilitat pels llocs del Santuari de Lourdes, uns ciris per a la processó de les torxes del vespre, medalles, i altres elements relacionats amb el pelegrinatge.

El visitant podrà gaudir també de les pintures de l'artista olotí Rafel d'Olot, pintura per a persones amb discapacitat visual. Per tant, a més de mirar, també es pot tocar.

L'exposició està organitzada per l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. La mostra es podrà visitar fins al 9 d'abril de 2017, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. Aquest any 2017 és un any especial per l'Hospitalitat, ja que es celebra el 50è Pelegrinatge. L'Hospitalitat és una entitat viva que a més de la peregrinació a Lourdes realitza més activitats al llarg de l'any: sortides culturals, colònies d'estiu, pastorets i col·laboracions en diferents actes religiosos o socioculturals.
   

Consulta tota la informació al web de l'Hospitalitat

Galeries dels darrers anys