Clàudia Galicia, subcampiona del món d'Esquí de Muntanya en sprint

L'atleta de Torelló queda segona a la Copa del Món d'aquesta modalitat a Mondolé Ski Alp,

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 9:36h

Podi de la Copa del Món d'esquí de muntanya amb Clàudia Galicia Foto: Modolé Ski Alp


Malgrat l'accidentat dia que va patir el passat dissabte l'atleta de Torelló Clàudia Galicia a la Individual Race de la Copa del Món, finalment aquesta competició disputada a Mondolé Ski Alp ha acabat amb bon regust de boca per a la catalana. Aquest diumenge, Galicia va aconseguir colar-se al podi den la prova d'Sprint, un tercer lloc que li ha valgut conquerir el subcampionat de la general en l'especialitat. 

La catalana ha quedat, de nou, per sota de la incombustible Laetitia Roux, que ha dominat la cursa, seguida per Marta García, que ha quedat segona i quarta en la darrera prova de la Copa del Món. 

Dissabte, Galicia va patir una caiguda en la primera baixada de la Invididual Race. Una prova que se li va fer difícil, on va aconseguir aguantar fins al final entre les cinc primeres, malgrat que a 10 minuts del final, una de les seves botes es va trencar. Això va fer que se li compliqués l'arribada, i finalment va quedar vuitena.

"Estic molt contenta, tot i que avui he fet un sprint una mica rar", explicava. No obstant, va manifestar l'orgull de poder tancar la categoria en una segona posició, i de mantenir-se en la tercera posició de la general a la Individual.