David Nuri i Víctor Nin enceten el 5è Cicle de Duets de Jazz de Centelles

Aquest diumenge s'arriba al pas de l'equador del certamen amb Toni Saigi i Fernando Brox

Un centenar de persones va gaudir del concert inaugural
Un centenar de persones va gaudir del concert inaugural | Toni Carrasco
Toni Carrasco
21 de març del 2017
Actualitzat a les 18:29h

En un passeig amb temperatura precoçment primaveral i en plena hora del vermut un centenar llarg d'assistents van gaudir de valent del primer concert de la 5a edició del Cicle de Duets de Jazz i Músiques Improvisades de Centelles. El saxofonista dels Bonobos, el centellenc David Nuri i el guitarrista de Cesk Freixas, Víctor Nin, van omplir de bones vibracions bona part del Passeig modernista de Centelles, Amb un recull eclèctic i en moments concrets, emocionats i estudiats van fer aplaudir un públic entusiasta i entregat que tenia moltes ganes de música en directe, picant de peus i aplaudint quan el concert ho demanava.

Al vespre, al Casal el duo format pel guitarrista argentí amb Dani Pérez i el contrabaixista David Mengual també va satisfer amb escreix als assistents, ja en un ambient més intimista i recollit. Un concert que ells mateixos van definir , amb molt d'encert, com un inventari de vivències musicals i personals, sense guió, sense paraules, sense convenis, partint de la confiança, el respecte i les ganes de compartir música.

El proper diumenge 26 també al Casal a les set de la tarda, s'arriba al pas de l'equador i un altre concert de duets de luxe amb el pianista Toni Saigi i Fernando Brox a la flauta. Una experiència musical en la qual la improvisació i la frescor es barregen a parts iguals. I on la maduresa i la ciència dels dos joves talents queda més que palesa. Un concert amb registres diversos i improvisació sana i lliure, de temes propis i visions personals. Amb cançons i peces estàndards de diferents èpoques. Un espectacle que serà un viatge per un univers sonor que captivarà i sorprendrà a tots els públics des de la complicitat i la sensibilitat, en un discurs musical, que serà essencialment una vivència imprescindible.
 

Consulta tota la programació



Nuri i Nin al concert inaugural del 5è Cicle de Duets de Jazz Foto: Toni Carrasco

Arxivat a