Vic acollirà el 6 i 7 de maig la segona convocatòria del Premi de Música al Talent Individual

El guardó vol reconèixer els millors alumnes dels conservatoris catalans

Redacció
21 de març del 2017
La Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i l'Associació de Conservatoris de Catalunya han convocat la segona edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual, que té com a objectiu potenciar la formació musical dels joves músics estudiants per facilitar que es puguin dedicar professionalment a la música. El guardó va dirigit a tots els joves que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya.

Segons informen els convocants, els conservatoris presenten a concurs els millors talents, que competiran a l'Escola de Música i Conservatori de Vic el 6 i 7 de maig. El premi es divideix en tres categories –aleví, júnior i jove- i cada categoria tindrà un guardó de 500, 1.000 i 1.500 euros respectivament.

També es concediran els Premis especials ACCAT a la millor interpretació d'una obra d'un compositor català, (màxim de dos per categoria), consistents en un lot de partitures valorades en 100 euros.

El Premi és itinerant i cada edició té com a seu un conservatori d'una població catalana diferent. Mentre que la primera edició es va celebrar a Manresa, enguany el guardó es lliurarà a Vic i compta amb la col·laboració de l'Escola de Música i Conservatori de Vic, l'Atlàntida i l'Ajuntament de Vic.

Aquest premi forma part del conjunt de guardons que la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb BBVA CX, porta a terme en temàtiques diverses com la literatura, el dibuix i la pintura, el circ, el cinema de muntanya i el teatre.

 
Arxivat a