ERC fa campanya «La República que farem» a Vic i a Prats de Lluçanès

La formació va fer un acte simultani arreu de Catalunya amb més de 145 parades

L'acte de Vic
L'acte de Vic | ERC
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat el 22 de març a les 16:11h

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha fet un desplegament sense precedents arreu del país, aquest cap de setmana del 18 i 19 de març. Esquerra ha ubicat més de 145 parades de forma simultània arreu del territori, incloent-hi totes les capitals de comarca. Per això, també ha portat aquesta la campanya "La República que farem" a Vic i a Prats de Lluçanès, que el passat 4 de març va començar.

A Vic, hi havia la secretària general del partit, Marta Rovira, i a Prats de Lluçanès, el vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització i alcalde del municipi, Isaac Peraire. L'alcalde de Prats apunta que aquest acte "recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots, escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de tot arreu del país".

Rosa Altimiras, nova presidenta d'ERC de Vic

Aquest dimarts, ERC de Vic organitza el seu congrés per la renovació de l'executiva local i només s'ha presentat una única candidatura encapçalada per Rosa M. Altimiras. La formació local fins ara estava liderada per Pere Ricart.
 

La parada dde Prats de Lluçanès. Foto: ERC

Arxivat a