Manlleu preveu començar les obres del Teatre Centre el mes d'abril

El projecte s'ha adjudicat amb una rebaixa del 14%

El Teatre Centre de Manlleu.
El Teatre Centre de Manlleu. | Adrià Costa
Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 12:58h
L'inici de les obres del Teatre Centre de Manlleu és "imminent". Així ho ha explicat el regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut, a Osona.com, apuntant que aquest dilluns es va firmar el decret d'alcaldia en què s'adjudiquen els treballs de la segona fase a l'empresa. En poques setmanes, doncs, començaran els treballs, després d'una dècada que comencés la rehabilitació.

Vilaregut no ha volgut avançar el nom de la constructora, ja que encara s'ha d'acabar de formalitzar el contracte, tot i que "el procés d'adjudicació pràcticament ja ha acabat". Tot i això, tal com avançava El Punt Avui, es tracta de Top Construccions. El regidor d'Urbanisme ha apuntat que hi ha hagut una rebaixa important en l'adjudicació de les obres, concretament d'un 13,5%. "És una bona oferta -ha remarcat Vilaregut-, ens han considerat totes les millores". Algunes d'aquestes millores són una xarxa de rescat per telefonia, un ascensor, un bloc de càrregues i un taló antifoc.

Les obres de rehabilitació del Teatre Centre de Manlleu van començar l'any 2006, però els problemes de finançament i titularitat van fer que al cap de tres anys s'aturessin. Aquesta segona fase està valorada en uns 1,3 milions d'euros. Per la tercera fase, el conseller de cultura Santi Vila es va comprometre a enllestir la totalitat de l'edifici, el 2019.
 

Santi Vila durant la visita al Teatre Centre Foto: Adrià Costa

Arxivat a