Presència osonenca a la nova direcció de la JNC

Ariadna Ponsa revalida el càrrec a l’àrea d’Acció Interna i Sandra Grau s’incorpora a la de Polítiques Universitàries

Sandra Grau durant la seva intervenció
Sandra Grau durant la seva intervenció | Twitter @jncosona
Redacció
13 de març del 2017
La Joventut Nacionalista de Catalunya va celebrar aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú el seu XIX Congrés, sota el títol “On the way”. Des de divendres i fins diumenge prop de 400 inscrits i congressistes van debatre sobre el model organitzatiu de la JNC i el seu posicionament ideològic.

Tal com informa la JNC, en el marc d’aquests tres dies de treball l’organització també va renovar la composició del Comitè Executiu Nacional pels propers dos anys. D'una banda, Ariadna Ponsa de Prats de Lluçanès va revalidar el càrrec de responsable d’Acció Interna, amb el suport del 90,59% dels congressistes, situant-se com la més votada dels 25 membres de la nova direcció nacional. Actualment, és regidora del Partit Demòcrata a Prats de Lluçanès.

D'altra banda, la vigatana Sandra Grau es va incorporar a la nova direcció per encarregar-se de l’àrea de Política Universitària. Grau va obtenir el 79,91% dels suports dels congressistes. Actualment, forma part de les executives del PDECat a Vic i la comarca d’Osona. Tant Ponsa com Grau formaven part de la candidatura “Deixem empremta”, liderada per Sergi Miquel, que ha revalidat el càrrec de secretari general de l’organització.