Tertúlia sobre cohabitatge, al Fòrum de Debats

A les 8 del vespre al Cafè de l'Orfeó

Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat el 10 de març a les 16:51h
El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 10 de març, una tertúlia amb el títol de "El cohabitatge. Un model alternatiu d'accés a l'habitatge" que serà introduïda per Josep Ma. Ricart Puigneró, publicista i periodista. El cohabitatge fa referència a un estil de vida i de convivència on els residents tenen les seves llars, privades però comparteixen espais comuns per a realitzar activitats conjuntes que promouen el sentit de comunitat.

Ricart tractarà el cohabitatge com una alternativa a l'oferta immobiliària i també com a una experiència d'economia del bé comú que, ara mateix, a Catalunya està en plena expansió. A la tertúlia d'aquest divendres es parlarà com a una forma de vida autogestionada i participativa en què tots els seus membres s'impliquen en el projecte des dels seus inicis i el disseny arquitectònic es fa orientat a la comunitat.

És una proposta on es respecta la independència econòmica i la individualitat dins del grup i on el finançament col·lectiu fa que tot sigui més assequible i més sostenible pel fet que compartir serveis augmenta l'eficiència energètica. La tertúlia començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc al Cafè de l'Orfeó, Plaça Santa Cecília,3, de Vic.
 

Consulta tota la programació