El nou Consell de Joves de Vic aprova les bases de la Carta d'Ajuts juvenils

Totes les propostes es podran presentar fins al 30 de març i es debatran l'1 d’abril

Redacció
09 de març del 2017
La primera sessió del nou Consell de Joves
La primera sessió del nou Consell de Joves | Aj. de Vic

El passat dissabte 4 de març es va donar el tret de sortida al nou Consell de Joves de Vic amb un format renovat que el fa més obert i transversal seguint la línia del nou Pla Local de Joventut 2017-2020. Així doncs, tal com informa l'Ajuntament de Vic, una trentena de joves representants d’entitats, grups juvenils informals i joves a títol individual van participar a la primera trobada juntament amb el regidor de Joventut, Titi Roca, i professionals de Vicjove. La reunió va servir per aprovar el funcionament de l’òrgan així com les bases de la Carta d’Ajuts juvenils.

El Consell de Joves es trobarà aproximadament cada dos mesos i entre les seves funcions hi consten el seguiment i l’avaluació del Pla Local de Joventut, l’atorgament de la Carta d’Ajuts juvenils, la representació del jovent a les estructures de participació municipal i esdevenir un punt de trobada i participació.

La primera de les dues convocatòries anuals de la Carta d’Ajuts està oberta fins al 30 de març. Les propostes sense ànim de lucre que es presentin han d’estar impulsades per persones joves de Vic, estiguin o no legalment constituïdes. Es poden sol·licitar ajuts en format d’infraestructura o material, difusió de l’activitat o suport i assessorament tècnic. Amb el nou format de la Carta es persegueix l’apoderament del Consell de Joves i la creació d’una oferta juvenil impulsada des de i per a la població jove.
Arxivat a