Els Troneres tornen a guanyar el Carnaval de Taradell

Una desena de carrosses i sis comparses van participar a la festa

Els guanyadors del Carnaval de Taradell
Els guanyadors del Carnaval de Taradell | Aj. de Taradell
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 16:28h
El Carnaval de Taradell va tornar a ser un èxit, amb una lluïda i divertida rua amb 13 carrosses i 6 comparses aquest dissabte al vespre. Per tercer any consecutiu, el món extraterrestre d'Els Troneres va guanyar el Carnaval de Taradell. Tal com informa Ràdio Taradell, organitzadors de la rua, la colla taradellenca ho va fer amb la carrossa "Després de tant esperar els marcians s'han revelat, ni la Nasa ni ningú volem a Mart". El premi eren 400 euros en metàl·lic. Aquesta carrossa també va participar a Centelles i Torelló.

En segon lloc, també van repetir podi els taradellencs "Peti qui peti", amb un ratolí de laboratori recreant la famosa sèrie "El món d'en Beakman". La carrossa denunciava la corrupció política i les males pràctiques. El tercer lloc va ocupar-lo la colla de Santa Eugènia de Berga, CarnaSEB, amb una carrossa titulada "SEBen UP", recreant la pel·lícula de Disney Up.

El premi per a la millor comparsa va anar a parar a un grup de flamencs sota el nom de Pink Floid. Centenars de persones van desfilar pels carrers de Taradell intentant combatre el fred. El jurat d'enguany, encapçalat pel periodista Xavier Pérez Esquerdo, va entregar els premis. Un cop donats els guardons, el fi de festa va continuar, sota l'organització de l'Ajuntament, amb l'Orquestra Mitjanit a Can Costa.
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Taradell

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona  

Arxivat a