Manlleu acull un projecte de promoció sardanista amb la participació de l'escriptor Martí Gironell

El municipi acull per primer cop "Enganxa't!", una cita de divulgació i promoció que organitza la Confederació Sardanista de Catalunya

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 17:02h
Aquest dissabte, 4 de març, el Museu del Ter de Manlleu acull la 3a edició del projecte "Enganxa't! Jornades de Divulgació de la Sardana" i compta amb la participació del conegut escriptor Martí Gironell. La seva sessió, a les 18.15 h, porta per títol "Contrapunt per no abaixar els braços", que tractarà sobre la seva visió sobre el món de la sardana i el moviment.

La participació de Martí Gironell s'emmarca en la tradició de comptar a cada edició amb una persona aliena al món sardanista per parlar-ne. L'autor també parlarà de la seva relació amb el món de la sardana des de la seva infància i joventut. Martí Gironell és periodista i autor del llibre èxit de vendes El pont dels jueus. L'esdeveniment està obert a tothom i és d'entrada lliure. A les 2 trobades anteriors hi van participar Carles Capdevila i Vicent Sanchis, respectivament.

La jornada comença al matí

El projecte de la Confederació Sardanista de Catalunya comença a les 10 del matí i se centra en la formació i reciclatge de monitors d'aquesta entitat amb tres tallers diferents. D'aquesta manera, totes aquelles persones que volen fer un tast d'un curs de monitors de 40 hores lectives, o aquells monitors que van aconseguir el títol fa molts anys i ara volen repassar continguts, o qui vulgui aprendre noves tècniques desenvolupades durant aquest temps, tenen en aquesta sessió una molt bona oportunitat de formació.

Les edicions anteriors de l''Enganxa't s'havien celebrat a Juneda i és projecte obert a qualsevol sardanista interessat en l'ensenyament i divulgació de la sardana. Enguany Manlleu acull per 1a vegada aquest projecte, que té la voluntat de ser itinerant per tot el territori.
Arxivat a