L'addicció a Internet, al Fòrum de Debats

L'entitat també organitza un curs d'Esperanto

1200_14878604332017_02_24_Internet_com_a_problema_social_d_Enric_Puig_Punyt
1200_14878604332017_02_24_Internet_com_a_problema_social_d_Enric_Puig_Punyt
Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat el 24 de febrer a les 12:56h
El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 24 de febrer, una conferència amb el títol de "Internet com a problema social: passat, present i futur" que anirà a càrrec d'Enric Puig Punyet, doctor en Filosofia i autor de l'obra La gran adicción. La xerrada girarà al voltant de l'ús que fa la societat de l'internet, on s'intentarà analitzar els riscos d'addicció que comporten aquestes tecnologies.

Per exemple, com afecta el comportament en tots els àmbits; i si, com defensen autors de reconegut prestigi, pot posar en perill el sistema democràtic. En definitiva, el conferenciant ens plantejarà si és possible escapar-se d'aquesta gran addicció i, a partir de la seva experiència personal, compartida per altres joves professionals de tot Europa, mostrarà com desconnectar-se és avui una rara, però possible, mesura de resistència i com és factible sobreviure sense Internet, o fent-ne un ús molt limitat, i, alhora, no aïllar-se del món.

La conferència començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rambla Hospital, 11, de Vic. Com sempre, anirà seguida de col·loqui.

Introducció a la Llengua Internacional Esperanto

D'altra banda, el Fòrum de Debats també organitza un curs d'Introducció a la Llengua Internacional Esperanto, que tindrà lloc els segons i quarts dimarts de cada mes fins al juny, de 19 a 20.30 hores, al Centre Cívic Can Pau Raba. Els interessats poden inscriure's a fdebats@gmail.com.
 

Consulta tota la programació