Guillem Roma presenta el nou disc «Connexions» a l'Atlàntida

El concert del manlleuenc és a dos quarts de 9 del vespre

En nou videoclip del manlleuenc
En nou videoclip del manlleuenc | YouTube
Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat el 24 de febrer a les 12:57h

Guillem Roma presenta les cançons del seu nou disc Connexions, aquest divendres a dos quarts de 9 a l'Atlàntida. Precisament, l'escenari vigatà serà el primer que acollirà el nou treball de Roma, que anirà acompanyat de la Camping Band Orchestra i alguna sorpresa.

Roma també el presentarà el 26 de febrer al festival Tradicionàrius a Barcelona i l'11 de març a l'Auditori de Banyoles. De fet, fa molt pocs dies que el manlleuenc va estrenar el nou videoclip de la cançó Connexions.

En el seu quart disc, el manlleuenc canta amb artistes convidats com Joan Colomo, Judit Neddemann, Joan Garriga (La troba kung-fú), el cantant napolità Alessio Arena, o la cantaora Lina León.

A Connexions (autoeditat, 2017) s’hi apleguen noves cançons que avancen en l'univers personal de l'artista, tot desprenent optimisme i reflexió amb sons que conviden a deixar-se portar pels ritmes, la riquesa musical i les bones sensacions que sempre han acompanyat el músic. El nou disc està produit pel músic i productor Josep Maria Baldomà i sortirà a finals de febrer.

Roma segueix apostant per l'autogestió i crea el seu propi segell discografic sota el nom de “Sulawesi Records” per treballar sense intermediaris, ni directrius i per una música lliure. Després de la publicació del seu primer disc, Oxitocina (autoeditat, 2012), Roma arriba amb un nou disc sota el braç.
 

Compra les últimes entrades

El manlleuenc enceta el 2017 amb un nou disc sota el braç Foto: guillemroma.com

Arxivat a