Xavier Pérez Esquerdo, pregoner del Carnaval de Taradell

El locutor de La segona hora de RAC1 donarà el tret de sortida a la rua des de la plaça de l'Atlàntida

Redacció
21 de febrer del 2017

Xavier Pérez Esquerdo, durant un programa de La segona hora. Foto: Twitter @perezesquerdo


El periodista Xavier Pérez Esquerdo, conegut per formar part de l'equip de La segona hora de RAC1, serà el pregoner del Carnaval de Taradell el proper 4 de març. El popular locutor serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la rua de la disbauxa pels volts de dos quarts de 7 del vespre des de la plaça de l'Atlàntida.

Coneixent la seva faceta còmica, el pregó estarà carregat de dosis d'humor per començar de la millor manera el Carnaval. A més, Pérez Esquerdo formarà part del jurat, juntament amb personalitats de Taradell i representants d'altres carnavals.

D'aquesta manera, el periodista agafa el relleu a als humoristes Peyu i Pep Plaza, al seu company de programa Quim Morales (La segona hora de RAC1), a la jove actriu Marina Comas (Pa Negre), al popular Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos (Hat-trick Espanyol), que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l'organització de la festa.

Un Carnaval més llarg, però sense festa jove

El Carnaval de Taradell allargarà la rua, però no tindrà festa jove. Tal com va explicar l'alcalde del municipi, Lluís Verdaguer, a Osona.com "es vol potenciar més la rua i unificar la festa", ja que fins ara hi havia dues festes paral·leles: la festa jove i la festa dels carrossaires. Verdaguer va reconèixer que se'ls havia descontrolat la festa i per això la volien reconduir.

Inscripcions obertes i premis

El Carnaval s'avança mitja hora i, per tant, La concentració de carrosses serà a dos quarts de sis de la tarda i es farà a l'avinguda dels Vilademany. Des de la setmana passada, la inscripció de carrosses i comparses està en marxa. Es pot fer a les oficines de l'Ajuntament de Taradell i a www.radiotaradell.net.

Com els últims anys, les millors carrosses i comparsa es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400 euros; el segon, amb 300 euros, i el tercer, amb 100 euros. El premi a la millor comparsa també serà de 100 euros.
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Taradell

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona  

Arxivat a