Un ex-professor de Roda de Ter, testimoni al judici del 9-N

Manuel Antonio Gallart va ser coordinador a l'Institut Miquel Martí i Pol durant el procés participatiu

Manuel Antonio Gallart durant el judici.
Manuel Antonio Gallart durant el judici. | TV3
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:41h
Manuel Antonio Gallart, un ex-professor de l'Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter, ha declarat aquest dijous a la quarta jornada del judici del 9-N, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Gallart ho ha fet com a voluntari de l'organització de la consulta, concretament com a coordinador.

Durant el judici se li ha preguntat a Gallart sobre l'organització de la consulta, les instruccions que va rebre i on va portar els resultats (en paper) de la votació final. En aquesta darrera qüestió, el professor ha dit que va deixar-los a "El Sucre". Òbviament, ha hagut de concretar què era i on era aquest espai, conegut per tot Osona, però no pels del TSJC.

També han declarat testimonis com l'alcaldessa de Vilanant (Alt Empordà), Anna Palet (PDECat); el seu ex-cap de premsa Carles Fernández; la secretària d'Administració, Meritxell Masó, i l'ex-diputada d'ERC al Parlament Gemma Calvet. El judici acaba aquest divendres, on després de la prova documental i els informes, Mas, Ortega i Rigau podran aprofitar el seu dret a l'última paraula i el judici quedarà vist per a sentència.
Arxivat a