Mor Joan Contijoch, darrer president de Caixa Manlleu

Nascut l'any 1946, va pilotar la fusió de caixes que va donar pas a Unnim

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat el 08 de febrer a la 13:43h

L'ex-president de Caixa Manlleu en una imatge d'arxiu.


L'empresari de Manlleu Joan Contijoch va morir la nit passada. Nascut l'any 1946, Contijoch va tenir un paper destacat en l'àmbit empresarial i cultural de Manlleu i comarca. El 2003 va ser nomenat vicepresident primer de Caixa Manlleu, i dos anys després, va substituir Pere Rifà a la Presidència.

De fet va ser el darrer president d'aquesta entitat i va pilotar la fusió de caixes que va donar pas a Unnim, amb Dídac Herrero a la direcció general. Contijoch també va formar part del Patronat de la Fundació d'Antigues Caixes Catalanes i va ser president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu (FACM) durant tres anys. Després va ser nomenat president d'honor.

Va tenir un paper destacat en el món cultural, per estar vinculat amb la llibreria Contijoch del passeig de Sant Joan de Manlleu; fundar l'empresa familiar Tipografia Manlleuenca amb el seu pare; i un dels impulsors del setmanari local Manlleu-Publicació. D'altra banda, també va participar en la política municipal, ja que el 1987 va ser escollit com a regidor en la candidatura de Progrés Municipal d'Osona (PmO).


 
Arxivat a