Més de 800 persones s'adhereixen a la campanya «Casa nostra, casa vostra»

Arreu del territori, s'han recollit unes 14.000 firmes

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:45h
El logo fet amb espelmes
El logo fet amb espelmes | Casa vostra, casa nostra
Unes 800 persones es van adherir a la campanya Casa nostra, casa vostra durant una jornada que es va organitzar aquest dissabte a la plaça Major de Vic. Des de l'organització apunten que la jornada ha estat tot un èxit, que ha aglutinat un gran nombre de persones i entitats. Durant tota la tarda hi va haver activitats per la canalla dinamitzades pels agrupaments i espais de la ciutat. Els geganters van fer una crida a participar amb una cercavila pels carrers del casc antic de la ciutat i es van fer partits de futbol i actuacions, amb Guillem Ramisa, Xevi Abril i Criatures.

Paral·lelament, es va preparar l'encesa d'espelmes del logotip de la campanya i posteriorment es va llegir el manifest. La pluja va fer desmuntar l'actuació de Bandboo, que va animar el públic a continuar el final de festa des de sota les voltes de la plaça. A tot el territori s'han recollit al voltant d'unes 14.000 signatures.

L'Ajuntament de Vic va aprovar al ple d'aquest febrer la moció per adherir-se al manifest i col·laborar amb la campanya. Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix amb l'esperit de donar una resposta a la situació que viu la Mediterrània i tornar a posar a primera línia del debat públic l'anomenada "crisi migratòria". Està formada per un grup de persones independents i un conjunt d'entitats del país.
 

Durant l'encesa d'espelmes. Foto: Casa vostra, casa nostra

Arxivat a