L'Ajuntament de Manlleu contracta 19 persones a través del Programa Treball i Formació

Durant el 2016 les persones ha disminuït el nombre d'aturats el municipi en unes 280 persones

Els contracte duren entre 6 i 12 mesos
Els contracte duren entre 6 i 12 mesos | Ajuntament de Manlleu
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:00h

Els contracte duren entre 6 i 12 mesos Foto: Ajuntament de Manlleu


El passat 23 de desembre es va iniciar el Programa de treball i formació que ha permès a l'Ajuntament de Manlleu contractar 19 persones aturades. La contractació s'ha fet en el marc del Programa treball i formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur, que han esgotat totes les prestacions, i a persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

La finalitat del programa és també millorar les capacitats d'adaptació al canvi, la qualificació i les competències professionals de les persones contractades mitjançant l'adquisició d'experiència laboral. Durant els sis mesos de durada del programa, es duran a terme projectes relacionats amb serveis a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d'edificis municipals, mediació i gestió administrativa.

Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat contractes d'obra i servei d'una durada de 6 mesos i 12 mesos a jornada completa. El Programa de treball i formació és cofinançat per l'Ajuntament de Manlleu per una banda, i per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu per altra, que es fan càrrec dels sous dels participants.

Durant el darrer any el nombre d'aturats ha disminuït a Manlleu en 279 persones. La xifra suposa una reducció d'un 14,64% d'aturats segons l'Observatori Socioeconòmic d'Osona.
Arxivat a