Recollida de firmes pels refugiats, aquest dissabte a Vic

La plaça Major acull activitats de lleure actuacions musicals, encesa d'espelmes i informació sobre la situació de les persones refugiades i migrants

1200_1486117812compartir
1200_1486117812compartir
Redacció Osona.com
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:35h
Vic acull aquest dissabte a la tarda a la plaça Major de Vic una recollida de firmes per la campanya Casa nostra, casa vostra per acollir persones refugiades. Durant tota la tarda hi haurà activitats de lleure, actuacions musicals, encesa d'espelmes i informació sobre la situació de les persones refugiades i migrants.

Tal com explica l'entitat a través d'una nota, l'acte s'ha organitzat des de la Taula de Refugiats de Vic i comptarà amb la participació d'Alguer Miquel, Guillem Ramisa, Bandboo, Xevi Abril, Criatures, AEIG Tsunami, AEIG Guillem de Montrodon, AEIG Collformic, Casal Claret, MIJAC Sanferm, AIEG Arrels de Manlleu, Geganters de Santa Anna, Esport amb Valors (EVAL), Ovidi Llorente, Anna Llauradó i l'exposició fotogràfica de Ricard Muné.

L'Ajuntament de Vic va aprovar al ple d'aquest febrer la moció per adherir-se al manifest i col·laborar amb la campanya. Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix amb l'esperit de donar una resposta a la situació que viu la Mediterrània i tornar a posar a primera línia del debat públic l'anomenada "crisi migratòria". Està formada per un grup de persones independents i un conjunt d'entitats del país. Des que va donar el seu tret de sortida, ha recollit més de 47.000 signatures a favor del manifest, que podeu trobar al seu web.

Les altres dates clau de la campanya són: l'11 de febrer amb el Gran Concert per a les persones refugiades al Palau Sant Jordi; i el 18 de febrer amb la Gran manifestació en favor de l'acollida.
 

Cartell de l'esdeveniment

Arxivat a