Artistes de diferents disciplines reinterpreten l'art del Museu Episcopal de Vic

En el seu 125è aniversari, el MEV proposa a creadors de diferents llenguatges donar la seva visió del museu fins al juliol

La mostra fa una lectura del Romànic a través de recursos audiovisuals i interactius.
La mostra fa una lectura del Romànic a través de recursos audiovisuals i interactius. | Carles Fiter
Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:49h

El MEV reinterpretat amb dibuixos. Foto: MEV


Conscients que hi ha molts prismes des d'on observar una mateixa cosa, el Museu Episcopal de Vic (MEV) continua la celebració dels 125 anys volent copsar com es veu el museu des de diferents mirades. Per això, el MEV proposa en els pròxims mesos a col·lectius de diferents disciplines artístiques que reinterpretin les obres.

Aquest diàleg entre llenguatges artístics ja es va iniciar fa uns mesos quan es va interrelacionar el museu i el seu fons medieval amb la literatura. Fins al juliol, el MEV acollirà singulars «mirades» per mostrar com es copsa l'esperit de la institució museística, amb creacions actuals com poden ser la fotografia o la pintura i l'escultura.

Aquest dissabte, el MEV va ser reinterpretat amb els dibuixos dels sketchers. Es tracta d'un moviment de persones que dibuixen in situ, a cobert o a l'aire lliure, capturant directament el que observen. Aquest cop ho van fer en racons del museu amb molts estils diferents.
 
Arxivat a