Manlleu rep un reconeixement en implantació i ús dels serveis d'administració electrònica

El municipi consolida l'aposta per tenir una administració més propera

Maria Josep Palomar recollint el premi
Maria Josep Palomar recollint el premi | Aj. Manlleu
Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:48h
L'Ajuntament de Manlleu va rebre un reconeixement en implantació i ús dels serveis d'administració electrònica en ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants, formant part així del top 10. L'encarregada de recollir el reconeixement d'Administració Oberta en el marc de la cloenda del II Congrés de Govern Digital, la regidora Maria Josep Palomar.

D'aquesta manera es consolida l'aposta del consistori manlleuenc. De fet, l'administració electrònica s'apuntava com a línia estratègica en el PAM de Manlleu, en base a 2 eixos: el primer, tenir una administració propera, eficient i de qualitat, i el segon, treballar per un govern obert, en línia amb la transparència i la participació.

Fa poques setmanes Manlleu va presentar el nou model d'atenció ciutadana centralitzat i personalitzat, en la línia d'assessorar i acompanyar a ciutadania i empreses cap a la tramitació electrònica. Manlleu és l'únic municipi de la comarca d'Osona que enguany ha rebut aquest reconeixement.

També es va premiar el Consell Comarcal d'Osona. Tal com expliquen a través d'un comunicat, el president Joan Roca va destacar-ne la tasca "per apropar l'administració electrònica als municipis d'Osona, així com la bona feina i implicació del personal".

Aquests reconeixements s'atorguen d'acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC. Els resultats de l'anàlisi d'aquests indicadors i de l'ús dels serveis d'Administració electrònica es publiquen en l'Informe d'e-Administració a Catalunya. En definitiva, l'objectiu d'aquests reconeixements és valorar i reconèixer la implantació de l'Administració electrònica als ajuntaments catalans.
 

Els premiats Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a