El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic estrena nova marca per les etapes d'infantil i primària

Elpetitmiquel té com a eixos principals la personalització de l'aprenentatge; l'organització del temps; el replantejament dels espais; els ambients; i una identitat més fresca, natural i alegre

1200_1485187135elpetitmiquel
1200_1485187135elpetitmiquel | Col·legi Sant Miquel dels Sants
Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:00h
Aquest dijous passat es va presentar elpetitmiquel, la nova marca de les etapes d'infantil i de primària del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Tal com explica el col·legi en una nota de premsa, la marca, creada per l'estudi de disseny Jaumira&Vilaró, és el primer pas d'un treball intern iniciat des de les etapes d'infantil i primària ara fa més d'un any.

Irene Benito, coordinadora pedagògica de elpetitmiquel, subratlla que "la societat es troba en un moment de canvi i nosaltres, com a mestres, també hem de canviar per adaptar-nos a aquesta nova realitat". L'escola ja va començar a fer aquests passos amb l'Horitzó 2020, el document marc que defineix les 4 prioritats estratègiques que s'han de treballar fins a aquests anys i les línies a seguir. Aquesta evolució es fa visible amb la creació d'una identitat i personalitat pròpia: elpetitmiquel.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants té més de 150 anys d'història i una llarga tradició educativa. Ofereix un procés educatiu pensat per a nens que entren als 3 anys i en surten als 18. I, tal com ha explicat Núria Casadevall, mestra d'elpetitmiquel, "és a partir de l'experiència, del coneixement acumulat i de la realitat que ens envolta que, una vegada més, l'escola ha decidit fer un pas endavant i donar forma a aquest procés d'evolució i d'adaptació als canvis socials actuals i futurs".

Elpetitmiquel és un projecte viu per a les etapes d'educació infantil i primària que té com a eixos principals la personalització de l'aprenentatge; l'organització del temps; el replantejament dels espais; els ambients; i una identitat més fresca, natural i alegre. "És un projecte educatiu que avança adaptant l'educació, la relació i la comunicació als nous requeriments socials, i de forma especial, a les edats dels nens", remarca Núria Casadevall.
 

El nou logo Foto: Col·legi Sant Miquel dels Sants

Arxivat a