Fundació Mil·lenari i Càritas Diocesana de Vic signen un conveni per facilitar la inserció social i laboral

L'acord contempla que la Fundació pugui oferir algunes palces gratuïtes de la seva àmplia oferta de cursos

Miquel Torrents, de la Fundació Mil•lenari,  i Adoració Pujadas, de Càritas, signant l'acord
Miquel Torrents, de la Fundació Mil•lenari, i Adoració Pujadas, de Càritas, signant l'acord | Umatic
Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:22h
Càritas Diocesana de Vic i Fundació Mil·lenari han signat un conveni de col·laboració que ha de permetre millorar la formació de beneficiaris de l'acció de Càritas i facilitar així la seva inserció social i laboral. El conveni, que aquest dilluns van signar el president de la fundació, Miquel Torrents, i la directora de Càritas Diocesana, Adoració Pujadas, contempla que Fundació pugui oferir algunes places gratuïtes de la seva àmplia oferta de cursos, així com facilitar informació d'ofertes laborals d'aquelles empreses en les que imparteix formació.

D'altra banda, Fundacióvol motivar els seus docents i alumnes a col·laborar amb Càritas fent accions de voluntariat i conscienciar-los de la importància social d'aquest tipus de treball en benefici de la societat.

El conveni s'inscriu dins del programa «Empreses amb Cor» de Càritas, el qual promou la implicació de les empreses en realitzar accions de Responsabilitat Social Empresarial per afavorir el benestar social i els valors de solidaritat, justícia, respecte i igualtat, especialment en aquells col·lectius més desafavorits.

Fundació Mil·lenari és una entitat sense ànim de lucre que forma part de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i que es dedica fonamentalment a la formació amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament socioeconòmic i cultural del territori.

Càritas Diocesana de Vic té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social de l'Església que és molt àmplia i diversificada. No només realitza activitats dirigides a l'assistència, la rehabilitació o la inserció social de les víctimes de la pobresa i l'exclusió social, sinó que fa especial èmfasi en la promoció i en la denúncia de les causes de les injustícies que generen aquestes situacions. Aquesta tasca és realitzada per voluntaris i personal tècnic professional.
Arxivat a