Detenen un veí de Calldetenes per robar en dos cotxes a Vic

Els agents de paisà van veure com actuava l'infractor, que acumula nombrosos antecedents de la mateixa índole

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:21h
Aquest dimecres, 18 de gener, dos agents de paisà dels Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Calldetenes de 33 anys per robar a l'interior de dos vehicles a Vic. Resulta que aquests agents feien patrullatge preventiu de robatoris a la zona del nucli antic, quan van observar que un home es passejava mentre observava l'interior dels vehicles.

Els agents van començar a seguir el sospitós des de la plaça Major mantenint una distància. El veí de Calldetenes va començar a provar d'obrir els cotxes i va poder accedir a una furgoneta que estava oberta. Va entrar i en va sortir fugint. Els agents van anar darrere seu i mentre el seguien, es va tornar a introduir en un altre vehicle, aquest cop un camió.

Finalment els agents van poder-lo aturar i l'infractor va resistir-se a la detenció. Durant l'escorcoll van poder recuperar el mòbil que havia robat a la furgoneta i la tauleta que havia sostret al camió. A més, tal com informen des de Mossos d'Esquadra, el lladre acumula nombrosos antecedents policials de la mateixa índole portats a terme a Vic. Aquest dijous 19 de gener ha passat a disposició judicial. El jutge ha decretat llibertat per l'acusat amb una multa de 450 euros.
Arxivat a