Dos joves mestres d'Osona volen difondre noves maneres d'ensenyar

En Kevin de Manlleu i la Cristina de Sant Hipòlit de Voltregà engeguen una campanya de micromecenatge per documentar les experiències recollides els 3 anys que fa que recorren Sud-amèrica

El seu objectiu és buscar maneres de viure que respectin el planeta i que generin relacions sanes entre les persones
El seu objectiu és buscar maneres de viure que respectin el planeta i que generin relacions sanes entre les persones | Youtube
Redacció
17 de gener del 2017

"De Rumbo al Cambio" és el projecte que van inciar fa tres anys dos joves mestres de pedagogia Waldorf d'Osona que estan viatjant per Sud-amèrica visitant i documentant altres projectes que estan transformant el món.

La Cristina (Sant Hipòlit de Voltregà) i en Kevin (Manlleu) visiten projectes d'agricultura orgànica i biodinàmica, de construcció natural, comunitats ecològiques i escoles i iniciatives de pedagogia Waldorf.  Aquesta consisteix, a grans trets, en que l'aprenentatge és interdisciplinari, és a dir, que integra tant sabers pràctics com artístics, i que es coordina amb els ritmes del dia a dia.

Els dos joves han fet tallers de pedagogia per pares i mestres, han fet de voluntariats a granges, han fet pedagogia d'emergència i, fins i tot, han viscut un terratrèmol. Tal com expliquen, el seu objectiu és buscar maneres de viure que respectin el planeta i que generin relacions sanes entre les persones. Volem difondre en diferents formes totes aquestes experiències per ser una inspiració de canvi a la societat.

Ara, volen difondre aquestes experiències "per ser una inspiració de canvi a la societat". Per això, han iniciat una campanya de micromecenatge per poder editar tot el material que han recopilat durant aquest temps (documentals, un dvd i un llibre amb un cd), tot relacionat amb la sostenibilitat i la pedagogia Waldorf. La campanya acaba aquest diumenge, 22 de gener.
 

Participa en la campanya de crowdfunding