Cineclub Vic preestrena «Lo chiamavano Jeeg Robot»

Es tracta d'un film inèdit per a l'entitat i és fruit de la col·laboració amb altres col·lectius

1200_1484578236play_1484578158
1200_1484578236play_1484578158 | YouTube
Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:52h

Cineclub ofereix aquest dimarts, 17 de gener a les 10 de la nit, la preestrena del film Lo chiamavano Jeeg Robot, una de les sorpreses del passat Festival de Sitges. Es tracta d'una oportunitat única de veure un dels films més exitosos dels últims anys a Itàlia i que encara no té data d’estrena a l'estat espanyol; només s’ha pogut veure dins del circuit de Festivals.

Lo chiamavano Jeeg Robot és un homenatge a la cultura popular i al manga Jeeg Robot, de Gô Nagai, que ha batut rècords de recaptació i permanència als cinemes italians i que ha aconseguit set premis David di Donatello.

Tal com expliquen des de Cineclub, aquests films inèdits suposen un èxit per a l'entitat i són fruit de la col·laboració amb altres col·lectius. La programació de Cineclub Vic està organitzada per trimestres i això comporta que moltes de les pel·lícules es projecten mesos després de la seva estrena. 

El passi d’aquest dimarts ha estat possible gràcies a la col·laboració de Cineclub amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic, qui ha facilitat el contacte amb la distribuïdora del film a l’Estat, SelectaVisión.

"Lo chiamavano Jeeg Robot"

Un convicte que fuig de la policia cau al riu i entra en contacte amb uns residus tòxics. Al matí següent es desperta diferent, la seva força s’ha multiplicat. Però lluny de fer el mateix que els super herois de les historietes més convencionals, ell decideix utilitzar aquest poder per tirar endavant una brillant carrera criminal.

El director, Gabriele Mainetti, batejat com "el nou Tarantino", trenca esquemes amb una barreja de drama social, comèdia absurda, cinema negre, amor i ciència-ficció. Un film profundament italià que dibuixa, amb ironia i reflexió, la desorientació que viu el país.
 

Consulta tota la programació de la programació del 2017

Arxivat a