Els comerços de Calldetenes regalen més de 2.000 euros en experiències

Una vintena de persones van guanyar vals per escapades de cap de setmana o experiències culturals

Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:36h
Els afortunats són de Calldetenes i de municipis veïns
Els afortunats són de Calldetenes i de municipis veïns | Ajuntament de Calldetenes
Amb un valor total de més de 2.000 euros, els 46 establiments participants de l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes, han regalat aquestes festes 22 experiències entre els seus clients. Des del 13 de desembre i fins al 4 de gener, el teixit comercial i de serveis de Calldetenes van repartir més de 40.000 butlletes per participar en el sorteig d'aquestes experiències.

Els 22 afortunats van rebre els vals dels premis en un acte d'entrega celebrat el passat dijous 12 de gener al vespre al vestíbul de l'Ajuntament de Calldetenes. La meitat dels premis van anar a parar a clients residents a Calldetenes, i la resta es van repartir a les poblacions veïnes de Vic, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, Taradell i Viladrau.

Entre els regals hi havia experiències de tot tipus: gastronòmiques amb un menú al Mas Albareda de Nandu Jubany, estades gourmet, escapades de cap de setmana, experiències culturals amb abonaments per l'Auditori Teatre Calldetenes, vals de compra, experiències de benestar i spa, tecnologia, etc.
 

Les butlletes. Foto: Ajuntament de Calldetenes