La pista de gel de Manlleu supera de nou els 18.000 patinadors

L'assistència ha baixat respecte a l'any passat, segurament per la pluja que va obligar a tancar més de 4 dies | L'espai ExPress ha fet vendes per valor de més de 14.000 euros

Pista de gel de la plaça Fra Bernadí.
Pista de gel de la plaça Fra Bernadí. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
12 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:14h
Malgrat la pluja, que va obligar a tancar més de 4 dies, l'atractiu del parc de gel i el conjunt d'activitats programades durant el Badanadal de Manlleu han aconseguit que la pista de gel assoleixi, de nou, superar els 18.000 patinadors (un 0,4% menys respecte l'any passat). El tobogan de gel, amb 3 carrils, ha tornat a tenir una bona acceptació entre el públic infantil, comptant amb 9.008 baixades amb trineu. Un total de 5.019 nens i nenes han gaudit de la ludoteca, un 14% més que en l'anterior edició.

Tal com informa l'Ajuntament de Manlleu, la participació de les escoles s'ha incrementat en un 2,5% en aquesta edició, respecte l'anterior. D'altra banda, 1.691 patinadors han patinat gratuïtament amb el carnet de soci del Club Súper 3 (TV3), un 6,5% menys que l'any passat. Pel que fa a la procedència dels usuaris, la majoria són de Manlleu (55%), la resta (45%) són de la comarca d'Osona, i només un 6% de fora d'Osona.

Pel que fa a l'espai Express, la botiga pop up de Manlleu, ha comptat amb la participació de 47 comerços. L'import de vendes total ha estat de 14.678,13 euros. Quant al nombre de productes venuts, enguany s'han superat els 1.165 productes (65 més que en l'anterior edició), i s'han gestionat més de 2.927 productes dels diferents comerços. Al Mercat d'art de l'Espai Express hi ha participat 24 artistes i s'han venut un total de 19 obres de les 245 exposades.

Enguany s'han tornat a realitzar diferents tallers a l'espai Express, dos tallers de sucs verds, un d'elaboració de detalls nadalencs i una xerrada sobre Noruega i els Fiords. Les diferents activitats programades de Nadal a Reis també han tingut un alt nivell de participació.
 

Recull de galeries de fotos del Badanadal de Manlleu

Espai Express. Foto: Adrià Costa

 

Pista de gel de la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa

 
Arxivat a