El bisbe de Vic titlla l'avortament de «genocidi» i retreu als pares endarrerir el baptisme

"La nostra societat plorarà pels fills que no hi són: els fills que no hem volgut, i encara més els fills que hem matat amb el genocidi de l'avortament", afirma Romà Casanova en la seva glossa setmanal

Redacció
05 de gener del 2017
Actualitzat el 09 de gener a les 8:48h
El bisbe de Vic Romà Casanova ha titllat l'avortament de genocidi i també ha retret als pares endarrerir el baptisme dels seus fills. Romà Casanova ha destacat, en la seva glossa setmanal, el do que suposa tenir un fill i ha carregat contra l'"individualisme i hedonisme" de la societat actual, que endarrereix el seu naixement i redueix el seu número. "La nostra societat plorarà pels fills que no hi són: els fills que no hem volgut, i encara més els fills que hem matat amb el genocidi de l'avortament", ha afirmat Casanova.

El bisbe també ha recordat els sagraments, necessaris per aprofundir en la relació amb Déu i el primer dels quals és el baptisme, i ha incidit en què "els pares i la comunitat cristiana són els responsables d'iniciar als nens en la fe rebuda". "La pràctica de posposar el baptisme, perquè siguin els nens els que puguin decidir, no s'adiu amb la naturalesa del sagrament i la responsabilitat dels pares", ha finalitzat el bisbe.
Arxivat a