L'Òptica Universitària obre un nou centre a la plaça Major de Vic tancant l'any amb un record d'obertures

L'empresa familiar ha invertit 400.000 euros en el nou punt de venda

El nou local del centre de la capital d'Osona
El nou local del centre de la capital d'Osona
Redacció Osona.com
04 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:36h
L'Òptica Universitària ha obert en un nou local a la plaça Major de Vic, tancant l'any 2016 amb un record d'obertures. L'empresa familiar que ven productes de visió i audició suma 59 establiments arreu de l'estat espanyol, i des del setembre passat n'ha obert 7 a Elx, Palma de Mallorca, La Roca, Badalona, Rubí, Igualada i Vic.

"Aquesta botiga s'emmarca dins de la nostra estratègia comercial de seguir creixent. En els nostres plans d'expansió i coincidint amb el nostre 25 aniversari, tenim previst obrir 7 centres a Espanya el 2017 i emprarem a unes 40 persones" assegura Héctor Ibar, director comercial d'Òptica Universitària.  

El nou punt de venda de L'Òptica Universitària compta amb una superfície comercial de 215 metres quadrats destinats a la venda de productes de visió i audició. El nou centre, que dóna feina feina a 6 persones, ha suposat una inversió de 400.000 euros.

L'empresa familiar del sector òptic, l'Òptica Universitària, es va fundar en 1992 amb l'obertura d'un centre a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Barcelona i en l'actualitat compta amb 59 establiments i un equip de més de 750 treballadors a tot Espanya. Segons la companyia, el seu objectiu és oferir les millors marques als millors preus del mercat, amb un enfocament molt clar en el benefici del client i una atenció personalitzada.

 
Arxivat a