La primera osonenca de l'any és de Centelles

L'Aitana Abril va néixer a dos quarts de 2 de la matinada a l'Hospital Universitari de Vic

La família amb l'equip de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic
La família amb l'equip de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic | CHV
Redacció Osona.com
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:56h
El primer nadó de l'any 2017 a la comarca d'Osona és una nena, Aitana Abril Garcia, de Centelles, que va néixer a les 1:30 h de la matinada a l'Hospital Universitari de Vic. És la segona filla del sevillà Javier Abril i la valenciana Pilar Garcia, que viuen a Centelles des de fa aproximadament un any.

Van arribar a l'hospital a les 10 de la nit i només 3 hores i mitja després naixia l'Aitana, que va pesar 3,5 quilos. Va ser un part eutòcic (per via vaginal, sense complicacions ni necessitat de cesària), quasi en la setmana 41 de gestació. La nena havia de néixer el 29 de desembre, però sembla que s'ha volgut esperar fins a l'1 de gener. Curiosament, aquest mateix dia també és el l'aniversari de la seva àvia paterna, que ha vingut expressament de Sevilla a conèixer la seva néta, el dia que compleix 89 anys.

El mateix dia 1, en representació del Consorci Hospitalari de Vic, el director Assistencial, Rafael Toribio, juntament amb el director del Servei d'Atenció a la Dona i l'Infant, Pere Domènech, i l'equip de la planta de Pediatria van donar la benvinguda al nadó i l'enhorabona als pares amb un ram de flors.
Arxivat a