Cent trenta infants de Torelló reben una joguina gràcies a la campanya solidària «una joguina, un somni»

L'acte solidari està impulsat per Càritas Interparroquial de Torelló i amb la col·laboració d'Osonament

Redacció Osona.com
27 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:36h
La campanya "una joguina, un somni" impulsada per Càritas Interparroquial de Torelló, amb la col·laboració d'Osonament, ha permès que un total de 138 infants del municipi hagin rebut la seva joguina. La campanya consistia en què els ciutadans podien recollir la carta d'un infant a Càritas i comprar-li un regal per valor de 20 euros.

Des de les dues entitats agraeixen la col·laboració de la població amb aquesta iniciativa, que haurà ajudat a aconseguir el somriure de molts infants amb necessitats en aquesta època nadalenca.

Les dues entitats col·laboren des de fa anys a través d'un grup de persones usuàries dels serveis de salut mental d'Osonament que, de forma voluntària, recicla i neteja les joguines que aquesta Càritas Torelló reparteix durant tot l'any als més necessitats. A més, des de fa tres anys, impulsen conjuntament aquesta campanya puntual per l'època de Nadal.

D'altra banda, les dues entitats continuen recollint bicicletes, patinets i patins de segona mà, ja que són les joguines que més il·lusió fan als infants. Qui en tingui i no en faci ús, les pot portar a la seu de Càritas Torelló.
Arxivat a