Montse Catllà substituirà Lluís Vila d'Abadal al capdavant de la Fundació Atlàntida

Catllà dirigeix actualment l'Escola de Música i el Conservatori de Vic | El relleu es farà durant el proper mes de gener

Montse Catllà, nova directora general de la Fundació l'Atlàntida, en una imatge d'arxiu.
Montse Catllà, nova directora general de la Fundació l'Atlàntida, en una imatge d'arxiu. | ACN
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:57h
El Patronat de la Fundació Atlàntida ha escollit Montse Catllà per a substituir Lluís Vila d'Abadal com a director general de la institució. La decisió es va prendre per unanimitat en una reunió de la junta ordinària celebrada dimecres passat. Actualment, Catllà és directora de l'Escola de Música i Conservatori de Vic i agafarà oficialment el relleu a Vila d'Abadal el proper mes de gener.

El procés de selecció per escollir la nova directora general de la Fundació l'Atlàntida, que gestiona el Centre d'Arts Escèniques d'Osona, es va obrir el passat mes de novembre. S'hi van presentar set persones, de les quals tres van passar a la fase final perquè complien amb les bases reguladores. El Patronat ha acabat optant per la figura de Catllà perquè entén que "reuneix les condicions sol·licitades per ocupar el càrrec com la formació, l’experiència contrastada i les competències transversals evidenciades".

Catllà substitueix a Vila d'Abadal, director general des del 2007. En un comunicat, l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la regidora de Cultura, Susagna Roura, han volgut agrair la "gran tasca" que ha portat a terme al capdavant de la Fundació durant aquests gairebé 10 anys.

 
Arxivat a