Belda i Sanjosex estrenen «Càntut» a Manlleu

Els dos músics actuen a l'Ateneu aquest divendres per presentar aquesta actualització del cançoner dels avis

Belda i Sanjosex
Belda i Sanjosex | Ateneu de Manlleu
Redacció Osona.com
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:44h
Càntut és un recull de 15 cançons de tradició oral que Carles Sanjosé (Sanjosex) i l'acordionista Carles Belda han adaptat a les sonoritats actuals. Aquesta fusió del cant de tradició oral catalana amb el so contemporani s'estrena a Osona en un concert a l'Ateneu de Manlleu que es farà aquest divendres, 16 de desembre a les 10 de la nit.

Sanjosé i Belda lideren aquesta proposta acompanyats de dos osonencs: la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús i produïda per la discogràfica Bankrobber. Les entrades per aquest concert, inclòs dins de la programació del circuit Folk, es poden adquirir a a través del web i una hora abans a taquilla.

L'empordanès Carles Sanjosé -ànima de Sanjosex- s'ha aliat amb l'acordionista diatònic sabadellenc Carles Belda (Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc...) i han esdevingut els principals ambaixadors del projecte Càntut. Cançons i músiques dels avis.

Tots dos han escollit una quinzena llarg de perles entre el miler que es recullen al cançoner www.cantut.cat. Els dos artistes han portat les tonades a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l'altre jugant amb l'avantguarda. Aquest interessant espectacle ha rebut el premi Teresa Rebull a la millor producció musical en cultura popular i tradicional, convocat per la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa.
 

Compre les entrades

 
Arxivat a