Mari Moyano, nova secretària general d'UGT Osona

La vigatana substitueix Cesc Poch, després de 16 anys al capdavant | La sindicalista apunta que un dels nous reptes de la nova executiva és sortir més al carrer

Moyano amb el secretari general Camil Ros
Moyano amb el secretari general Camil Ros | Carles Fiter
Redacció Osona.com
15 de desembre del 2016
La UGT d'Osona ha celebrat aquest dimecres l'11è congrés ordinari que ha escollit la nova executiva encapçalada per la vigatana Mari Moyano. Fins al febrer d'aquest any Cesc Poch estava al capdavant del sindicat, que va plegar i la plaça va quedar vacant. De fet, era la candidatura de Moyano era l'única que es va presentar per substituir Poch.

Mari Moyano ha remarcat que la nova executiva seguirà la línia marcada fins ara, però que "s'ha de sortir més el carrer". D'altra banda, la nova secretària d'Osona ha apuntat que la problemàtica més important que hi ha actualment a la comarca són "les falses cooperatives" de la indústria càrnia, amb "persones que estan treballant moltes hores, amb un salari per sota el mínim". "Des del secretariat portem molt de temps treballant-hi conjuntament amb la Generalitat" ha sentenciat.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha felicitat a Moyano, pel consens que ha aconseguit, sent escollida pel 100% de les votacions. Ros també ha remarcat la nova reforma del sindicat a través de noves federacions "estar més a prop de tots els sectors".
 

Moyano ha estat escollida per unanimitat Foto: Carles Fiter