Concentració a l'estació de Manlleu per exigir que hi hagi personal

Els encarregats de la venda de tiquets es van jubilar aquest mes de desembre | La plataforma Perquè no ens fotin el tren consideren que l'espai patirà un deteriorament progressiu

Redacció Osona.com
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:43h
Un comboi entrant a l'estació de Manlleu.
Un comboi entrant a l'estació de Manlleu. | Adrià Costa
L'estació de tren de Manlleu es va quedar sense personal encarregat de la venda de tiquets per jubilació del matrimoni que ho portava, el passat 1 de desembre. Això significa que els usuaris només poden comprar els bitllets a la màquina que hi ha la sala d'espera. Quan es va procedir el tancament, la plataforma Perquè no ens fotin el tren ja va considerar que aquesta falta de personal era "un procés de desmantellament" que s'està fent a la línia R3.

Alhora des del col·lectiu apunta que en les estacions on no hi ha personal pateixen un deteriorament progressiu, a més d'un mal servei als usuaris, manca d'informació i degradació de l'espai. Per tots aquests motius, Perquè no ens fotin el tren ha organitzat una concentració a l'estació de Manlleu per manifestar el seu rebuig a la falta de personal i exigir que n'hi torni a haver. Serà aquest divendres, 16 de desembre, a un quart de 5 a la mateixa estació.
Arxivat a