Torelló tanca el Cicle Gaudí amb la pel·lícula «100 metros»

El Casal projecta el film dirigit per Marcel Barrena i protagonitzat per Dani Rovira i Karra Elejalde

1200_1481786359VISUAL_A3_100METROS_TORELLO2
1200_1481786359VISUAL_A3_100METROS_TORELLO2
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 8:27h
El Casal de Torelló acull avui dijous, a les 9 del vespre, la darrera projecció del Cicle Gaudí: 100 metros. Dirigida per Marcel Barrena i protagonitzada per Dani Rovira i Karra Elejalde, la pel·lícula es pot veure a dotze poblacions de la demarcació de Barcelona, entre les quals hi ha Torelló, amb un preu de 4,5 euros (3 euros amb el Carnet Jove).
 
100 metros està inspirada en la increïble vida de Ramon Arroyo i basada en una història real. Ramon, pare de família, viu per al treball fins que el seu cos comença a fallar. Diagnosticat d'esclerosi múltiple, tots els pronòstics semblen indicar que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. Ramon decideix plantar-li cara a la vida participant en la prova esportiva més dura del planeta. Amb l'ajuda de la seva dona i del rondinaire del seu sogre, Ramon inicia un peculiar entrenament en el qual lluitarà contra les seves limitacions, demostrant-li al món que rendir-se mai és una opció.

La iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat, va començar des del mes de setembre, cada tercer dijous de mes i s'han programat pel·lícules d'estrena recent amb l'objectiu de sumar nous públics per a la producció de cinema català.

 
Arxivat a