Un caçador, ferit per un senglar a la Vall de Ribes

L'home de 61 ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital de Girona amb pronòstic menys greu

Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 20:42h
Un caçador de 61 anys de Ribes de Freser ha estat ingressat a l’Hospital Trueta de Girona aquest dimecres al matí després de ser envestit per un porc senglar mentre participava en una batuda amb altres companys caçadors del municipi. Durant la batuda el caçador s’ha separat del grup per anar a treure un dels animals que havia quedat acorralat. Ha estat aleshores quan el porc ha envestit l’home i l’ha arrossegat uns quants metres.

El ferit ha pogut comunicar-ser per emissora amb un altre dels companys per explicar el que havia passat i aquest s’ha posat en contacte amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) perquè l’anessin a rescatar cap a dos quarts d’onze del matí.

El SEM ha enviat a la zona un helicòpter, atès que el lloc on havia quedat el caçador ferit era d’accés difícil. Un cop rescatat l’han traslladat a l’hospital gironí amb lesions de caràcter menor a les cames.

La notícia arriba poques setmanes després que una ramadera del Ripollès morís en ser envestida per un marrà del seu ramat a Ribes de Freser. La dona, de 90 anys, va poder avisar per telèfon a la família del succés però va acabar morint al cap de poques hores a l'Hospital Comarcal de Campdevànol.