Detenen un home a Vic per robar la llibreta bancària de dins un cotxe i extreure'n 300 euros

L'autor dels fets, que ja té antecedents policials, va forçar la porta del conductor i va agafar el document

Redacció Osona.com
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:30h
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra van detenir el passat 10 de desembre, un home de 27 anys, veí de Vic, com a presumpte autor d'un robatori amb força interior de vehicle i d'una estafa.

Els fets es remunten el passat 3 de desembre, quan els mossos de la comissaria de Vic van rebre la denúncia d'una ciutadana que explicava que li havien entrat a robar al seu vehicle. L'havia deixat estacionat al carrer Manuel Carrasco i Formiguera de Vic, el 30 de novembre, i quan el va anar a buscar tenia la porta del conductor forçada i també li faltava la llibreta bancària.

L'autor dels fets va arribar a extreure un total de 300 euros de la llibreta bancària de la víctima, dividit en tres moviments. Els Mossos van iniciar una investigació i després de tot un seguit de gestions van poder localitzar a l'autor dels fets que va ser detingut. El detingut, que tenia altres antecedents policials, va passar a disposició del jutge el dia 10 de desembre, que li va decretar llibertat amb càrrecs.
Arxivat a