Nandu Jubany no anirà al Dakar

El cuiner va caure en un dels últims entrenaments al desert del Sàhara, al Marroc, i es va lesionar el braç esquerre

Nandu Jubany explicant la lesió a través d'un vídeo
Nandu Jubany explicant la lesió a través d'un vídeo | YouTube
Redacció Osona.com
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:47h

Nandu Jubany no podrà anar al Dakar 2017. El cuiner de Calldetenes va patir una caiguda aquest divendres passat en un dels últims entrenaments que li va provocar lesions al braç esquerre. Tal com explica El 9 nou, se li va enganxar la mà esquerra amb el tapamans de la KTM i no va poder evitar la caiguda, provocant-li la lesió el canell i esquerdes al cúbit i el radi.

L'accident va passar al mig del desert del Sàhara, i va fer que Marc Solà, que entrenava amb ell, l'hagués de portar durant una hora fins a trobar un poblat. Després, al cap de cinc hores, van poder-lo traslladar fins a l'hospital de Rachidia on li van enguixar el braç.

Aquest dissabte, a primera hora va viatjar a Barcelona on el va visitar el doctor Xavier Mir. Actualment el pilot està a l'espera que la inflamació remeti per fer front a una operació aquesta setmana mateix.

Tot i que Jubany no podrà anar al Dakar ni de pilot ni de cuiner, el projecte segueix en marxa, ja que el cuiner del seu equip Carles Polo viatjarà al Dakar per oferir el menú dels àpats de l'equip KTM i Huswvarna. El Projecte Ari també segueix endavant.
 

Nandu Jubany durant la presentació del su projecte pel Dakar. Foto: Josep Mª Montaner