El Mercat Medieval de Vic buida els caixers automàtics de la ciutat

Aquestes màquines tenen un límit i se li suma el fet que hi ha Mercat Medieval i comença la campanya de Nadal en els comerços

Redacció Osona.com
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Aquest diumenge, molts visitants del Mercat Medieval de Vic van trobar-se que la xarxa de caixers automàtics de moltes entitats bancàries de la ciutat no tenien diners. Al voltant de les vuit del vespre de diumenge, caixers automàtics com el d'El Banc Popular, el BBVA o el Santander, no podien dispensar bitllets als seus clients perquè s'havien acabat. Normalment un caixer automàtic té 150.000 euros de dipòsit.

La causa principal, segons fonts bancàries, és que els caixers tenen límits. A més, s'hi suma el fet que hi havia Mercat Medieval de Vic i que és el primer cap de setmana que els comerços eren oberts per la campanya de Nadal. Tot i així, tan comerciants de la ciutat com paradistes del Mercat apunten que ha estat un cap de setmana fluix, quant a vendes.

Aquest dilluns, els caixers automàtics ja tornaven a disposar de diners, després de la reposició que fan cadascuna de les enitats.
 

Consulta el mapa del mercat i els aparcaments

Consulta tota la programació

Galeries de fotos del Mercat Medieval de Vic dels darrers anys

 
Arxivat a