Vic Comerç i Càritas Arxiprestal signen un conveni de col·laboració

L'acord consisteix a una implicació activa dels comerciants a través de contractar gent de suport o de fer descomptes pels voluntaris a les botigues, per exemple

Els representants de els entitats firmants.
Els representants de els entitats firmants. | Vic Comerç
Redacció Osona.com
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:55h
Vic Comerç i Càritas Arxiprestal van signar un acord de col·laboració aquest dimecres a la tarda. Aquest conveni planteja un escenari de col·laboració obert on hi podrà tenir lloc una implicació activa dels comerciants a través d'afiliar-se a l'entitat, de contractar gent de suport, de transmetre les activitats que faci Càritas, descomptes pels voluntaris a les botigues, entre d'altres.

Per aquest acte es va comptar amb la presència del Director de Càritas Arxiprestal de Vic, Jeroni Vinyet i els responsables de la secció d'Empreses amb Cor i de Comunicació, Manel Cunill i Rosa Marín, i per part de Vic Comerç, del president Antoni Brachs.

Per Brachs se signa un acord "amb una entitat que primer de tot admirem per la seva inestimable ajuda i aportació als col·lectius més desafavorits". Per això, "Vic Comerç volem ajudar a divulgar la gran tasca que fa Càritas i que creixin dins el nostre teixit comercial i entre els nostres clients". Arran d'aquesta nova relació, també es vol "crear un espai de reflexió on ajudem a crear junts, comerç i tercer sector, una societat vigatana millor" apuntava Brachs.

La primera i més immediata col·laboració entre les dues entitats serà a la Gala del Comerç que Vic Comerç organitza aquest desembre al cinema Vigatà. Per aquest acte, Càritas prepararà unes bosses de paper que es repartiran entre els assistents.

Per Jeroni Vinyet, "des de Càritas donem una gran importància a aquest acord perquè ens ajuda a divulgar el nostre treball. Fem molt més que donar menjar i roba, gestionem 14 projectes a l'any, que passen per l'atenció social, la inserció laboral, l'habitatge, reforç escolar, entre d'altres".
Arxivat a