Més d'onze mil persones passen per la Fira Joc-Joc de Tona

En la 16a edició la jornada segueix despertant molt interès entre les famílies

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:32h
Aquest diumenge, Tona va acollir la 16a edició de la Fira Joc-Joc on van passar-hi més d'onze mil persones. Tal com expliquen des de l'organització, l'interès que desperta aquesta fira, adreçada al públic familiar i infantil, no ha parat de créixer d’ençà de la seva primera edició. Per això, tantes persones d'Osona i de l'àrea metropolitana es van desplaçar fins a Tona.

Enguany la fira, emmarcada en la festa major de Sant Andreu, tenia prop d'una cinquantena de parades on els visitants van trobar des de jocs artesanals tradicionals fets amb fusta fins a prototips, jocs d’autor i les novetats més punteres del sector. A més, com a novetat, s’hi presentava també un joc interactiu a través d’una aplicació per a mòbil.

Des de l'organització, el format que té la fira amb parades de venda dirigides al consumidor final i d’activitats gratuïtes de joc per a tota la família continua funcionant amb èxit. Per acabar, també destaquen que l'aposta per la innovació i l'exigència de qualitat es manté "com a senya d'identitat de la fira".
 

Consulteu tota la programació de la festa major de Sant Andreu

Durant la jornada d'aquest diumenge passat. Foto: Ajuntament de Tona

Arxivat a