Prohibit circular pels túnels de Bracons les nits de dimarts, dimecres i dijous

L'eix Vic-Olot estarà tallat al trànsit per treballs de neteja i repintat | Dimecres també estarà tancat el túnel de Sant Esteve d'en Bas

Redacció NacióGarrotxa
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:44h
Sortida del túnel de Bracons a la Garrotxa.
Sortida del túnel de Bracons a la Garrotxa. | Martí Albesa
Els túnels de Bracons estaran tallats al trànsit aquest dimarts, dimecres i dijous des de les deu de la nit fins a les sis de la matinada. Durant tres nits s'hi faran treballs de neteja dels vorals, voreres, panells, arquetes i es repintaran els ressalts i la senyalització horitzontal. Per aquest motiu estarà prohibit circular-hi en cap dels dos sentits de la marxa. 

Si s'ha d'anar des d'Osona cap a la Garrotxa o viceversa caldrà agafar carreteres alternatives com l'Eix Transversal fins a Santa Coloma de Farners i després la C-63 fins a la Garrotxa, la C-17 fins a Ripoll per connectar amb l'N-260 fins a Olot, la GI-5273 pel coll de Bracons o la C-153 per Rupit. 

Tall del túnel també a Sant Esteve d'en Bas

El dimecres 30 de novembre també es tallarà al trànsit el túnel de la C-63 a Sant Esteve d'en Bas i des de les deu de la nit fins a les sis del matí els cotxes hauran de passar per la carretera vella. En aquest túnel també s'hi faran treballs de neteja del voral, voreres, panells, arquetes i es repintaran els ressalts i la senyalització horitzontal.