Torelló enceta una campanya per posar en valor l'activitat comercial del municipi

Sota el títol "Comerç Torelló, sense anar més lluny", els comerços del barri Montserrat són els encarregats d'engegar aquesta acció

1200_1480087734davant+a5
1200_1480087734davant+a5 | Ajuntament de Torelló
Redacció Osona.com
26 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:45h
Els comerços del barri Montserrat de Torelló donen el tret de sortida a una campanya de dinamització comercial, que es farà en diferents zones del municipi. A través de les regidories de Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torelló, en col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Torelló, s'organitzen diferents aquestes als principals eixos comercials de la població.

Sota l’eslògan "Comerç Torelló, sense anar més lluny", la campanya, prèvia a les festes de Nadal, té l’objectiu de donar suport i valor a l’activitat comercial del municipi. La idea essencial és que no cal marxar de Torelló per fer una compra de qualitat, ja que els comerços i botigues del municipi ofereixen una gran diversitat de productes, amb l’avantatge del tracte personal, la comoditat i la confiança que dóna el comerç de proximitat.

A Torelló es poden distingir tres zones comercials, que concentren bona part del teixit comercial de la població: el barri de Montserrat, l’illa de Can Jaumira i la plaça Nova i el seu entorn. Per aquest motiu, i com a complement de la campanya, es faran activitats de cap de setmana en cada una d’aquestes zones.

Per començar, aquest dissabte 26 de novembre, durant el matí, es faran activitats a la plaça de la Sardana i el seu voltant, com ara passejades en poni, un taller infantil i una exhibició de country. Posteriorment, el 3 de desembre les activitats de la campanya es traslladaran a l’illa de Can Jaumira i el cap de set mana del 17 i 18 de desembre a la plaça Nova.
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Ajuntament de Torelló



 
Arxivat a