​Nandu Jubany anirà al Ral·li Dakar per una causa solidària

El xef vol donar la màxima difusió al Projecte ARI

Nandu Jubany durant la presentació del su projecte pel Dakar
Nandu Jubany durant la presentació del su projecte pel Dakar | Josep Mª Montaner
Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:34h
Nandu Jubany, el cuiner propietari d'una estrella Michelin, ha tingut de sempre dues passions, la cuina i les motos. De fet des de petit que participa en competicions sobre dues rodes i amb bons resultats. La seva excel·lència als fogons és coneguda per tothom.

Complerts els 45 anys, es proposa convertir el seu somni de participar en el Ral·li Dakar en una fita, ser a l'arribada de Buenos Aires el dia 14 de Gener als comandaments de la seva KTM després d'uns duríssims 9.000 km de recorregut.
 

L'equip #NanduDakar al complet Foto: Josep Mª Montaner


KTM ha posat a la disposició d'en Nandu una moto de reconeguda competitivitat i fiabilitat, a més d'una estructura pròpia d'un professional. Envoltat d'amics com en Nani Roma o en Jordi Viladoms, pilots que acumulen molts èxits en el Dakar, el xef de Monistrol de Calders, intentarà portar la seva KTM 450 Rally fins a la meta. A canvi de la moto, l'equip de cuina de Can Jubany donarà de sopar cada dia a tot l'equip de cursa de KTM i Husqvarna durant el Ral·li.

L'equip Nandu Dakar anirà però al Dakar amb un objectiu solidari. Donar la màxima difusió al Projecte ARI. Una iniciativa que pretén recaptar fons a favor del tractament i investigació de la leucèmia.
 

Nandu Jubany i els responsables del Projecte ARI Foto: Josep Mª Montaner


Àngela Jover, mare de la impulsora del projecte, Ariadna Benedé, i responsables de l'Hospital Clínic de Barcelona han estat presents a l'acte de presentació de l'equip #NanduDakar recolzant a tot l'equip que donarà gas a les pistes per difondre el Projecte ARI.