L'Ajuntament de Vic contracta a deu joves a través de Garantia Juvenil

Una seixantena de joves van presentar-se als llocs de treball, i una trentena van ser entrevistats | El SOC subvenciona aquesta contractació amb 110.000 euros

Els joves que participen al projecte
Els joves que participen al projecte | Ajuntament de Vic
Redacció
17 de novembre del 2016

Una desena de joves de la ciutat de Vic treballen a l'Ajuntament de Vic des d’aquest dimarts gràcies al programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

Aquest projecte garanteix oportunitats als joves i ofereix ajuts per a empreses, basant-se en programes de formació per a desenvolupar competències professionals, inserció en el mercat laboral, emprenedoria i autoocupació i orientació laboral.

La contractació ha arribat després que 62 joves de la ciutat s’interessessin per formar part d’aquest procés de selecció endegat el passat 28 d’octubre i que va acabar el 4 de novembre. Un cop escollits tots aquells perfils que s’ajustaven a les necessitats demandades, es van realitzar una trentena d’entrevistes amb els que complien els requisits. D’aquí en van sorgir els 10 joves escollits, que estaran durant mig any a l'Ajuntament.

Els perfils dels joves seleccionats i el lloc de pràctiques on treballaran durant mig any són: publicitat i relacions públiques a Fires i Mercats, publicitat i relacions públiques a Vicjove, suport a informàtica, suport a la unitat de projectes d’obra, dinamització comunitària a ciutadania, suport a la dinamització a Vicjove, suport administratiu a l’OAC, suport administratiu a ciutadania, i suport administratiu a la unitat jurídica administrativa d’urbanisme.

La contractació ha estat possible gràcies a la Subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquesta aportació té un import de 110.000 euros.
Arxivat a